De meerwaarde van

De Beweeg Detective

Bewustwording op jonge leeftijd

In ons leven komen we iedere dag voor verschillende keuzes te staan. Aan ons de taak om daarin zo veel mogelijk de juiste keuze te maken en daarbij kunnen bewuste keuzes helpen. De Beweeg Detective helpt kinderen om op jonge leeftijd bewust te worden van de keuzes die ze maken als het gaat om gezonde leefstijl.

Interactief op onderzoek uit

Middels leuke en uitdagende opdrachten gaan de kinderen zelf op onderzoek uit en leren ze spelenderwijs over de verschillende onderwerpen. Iedere les zijn de kinderen in beweging.

Inspelen op de belevingswereld van het kind

Het programma is gericht op de belevingswereld van het kind. Ze veranderen tijdens de lessen in een echte detective en gaan op een speelse wijze op onderzoek uit. Zo wordt gezonde leefstijl een feestje!

Betrokkenheid van ouders creëren

Een gezonde leefstijl creëren we samen. De omgeving heeft enorm veel invloed op het kind en ouders/verzorgers dragen bij aan een (on)gezonde omgeving. Dex, de thuisdetective, neemt ouders mee in het programma en tijdens de gezondheidsmarkt leren de ouders/verzorgers alles over de verschillende onderwerpen.

Verbinding creëren met (zorg) professionals

De Beweeg Detective biedt een laagdrempelige verbinding naar verschillende (zorg)professionals in de omgeving. Tijdens de Gezondheidsmarkt kunnen ouders informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden.

Groepsleerkracht ontlasten

Tijdens de gastlessen neemt De Beweeg Detective de leiding over de klas, waardoor de groepsleerkracht eventueel andere werkzaamheden kan verrichten of uiteraard ook mee kan doen😉

Contact

Detectives:

Luuk en Britt

Telefoonnummer Luuk:

0640484024

Telefoonnummer Britt:

0622602014

Werkgebied:

Regio Amersfoort

Handige links

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Cookie policy

Onze partners

SRO
Skillz United
ABC Amersfoort
Fruitbestellen.nl
Groentjessoep
Gemeente Amersfoort

Back To Top